Bornholmer topper amerikansk hitliste

Billedet af den 43-årige bornholmer Jonas Jeberg er hentet fra hans Facebook-profil   Jonas Jeberg, der er født i Rønne, er i øjeblikket nummer et på en amerikansk hitliste, fortæller EkstraBladets Thomas Treo. [caption id="attachment_5490" align="alignright" width="300"] EkstraBladets overskrift på web-artiklen[/caption] Bornholmeren er ikke nogen hvem som helst indenfor den internationale popverden. Han har nemlig leveret sange til blandt andre Kylie Minogue, Nicki Minaj og Demi Lovato, og i øjeblikket står han bag et stort hit med det amerikanske popband Panic! At the Disco, hedder det i EkstraBladets web-artikel. Den kan læses HER Jeg har ikke på Jonas Jebergs Facebook-profil kunnet læse noget om hans bornholmske tilknytning, men hvis der er nogen, der ved noget om det, hører jeg gerne nærmere fra dem.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler