"Fugleskræmsel" ved Præstedammen endelig fældet

"Fugleskræmsel" ved Præstedammen endelig fældet

Jeg skal på ingen måde forsøge at tage æren for, at det birketræ, der stod i anlægget ved Præstedammen - i det vestlige hjørne - nu endelig blev fældet, efter at det har set ud til at være døende i flere år.

Men i hvert fald kom der i dag en gartner fra firmaet Skovdyrkerne, der har overtaget pasningen af anlægget for nogen tid siden, og fældede det. Så slipper vi for det “fugleskræmsel”, der kunne ligne noget fra en Hitchcock-gyser.

Gartneren fortalte også, at de to forholdsvis nyplantede tjørnetræer i den modsatte ende af anlægget viser tegn på liv.

Om elletræet ude på halvøen ved Præstedammen snart får skåret de døde grene i toppen af, vides ikke, men det ville pynte.

 

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler