Nu er jeg kommet i rigtig fint selskab - i kraft af en lækker rom

Nu er jeg kommet i rigtig fint selskab - i kraft af en lækker rom

På billedet ses jeg sammen med Christian Froberg Dahl (t. v.) og den nummerede flaske Wolff-rom imelem os. Foto: Mads KristoffersenJeg er kommet i fint selskab og er lidt flov over selv at fortælle om det, men at jeg er blevet beæret ved at komme i selskab med så prominente personer som oversergent P.K. Rasmussen, arkitekt og fotograf Ole Magnus Stobbe og sangeren Allan Olsen. Det skal ikke forties. Det sker ved at jeg og min afdøde hustru, Elly,  er beæret af Ekkodalshuset med, at et af deres berømte romblends har fået vores efternavn. Og om ikke andet så fortjener det lidt reklame for salget,  selv om der allerede er solgt temmelig mange af de mere end 600 flasker med vores navn. Her er historien, som Ekkodalshuset har lagt ud på Facebook, og som jeg også har kopieret på min Facebook-profil. Nederst findes en henvisning til, hvor rommen kan bestilles.

EKKODALSHUSET HYLDER SØREN WOLFF. Den ukuelige optimistiske og vidende ven af huset.

Så oprandt dagen hvor Søren Wolff kunne modtage Ekkodalsrom - blend 19 - flaske nr. 001 ud af 672 flasker.

Ekkodalsrom produceres i small batch ca. fire gange om året, og er en nyt blend hver gang. Rommen sammensættes af Danmarks eneste masterblender siden Sct. Croix var dansk, nemlig Søren Beyer, og produceres eksklusivt til den lille restaurant i Almindingen.

Hvert blend dedikeres til en person, som i sin vandel har betydet ikke så lidt for husets historie gennem tiden. Og denne gang er vi nået til blend # 19, som er dedikeret til Søren Wolff og hans afdøde hustru Elly Wolff.

Ægteparrets hjælp til de nytilflyttede, som overtog Ekkodalshuset i 2013, er ikke glemt. Ej heller det mangeårige samarbejde om vine til huset, der blev leveret fra Wolffs vinbutik i Aakirkeby.

Tak Søren, for din altid ukuelige optimisme og dit vidende sind, som ikke sjældent har kastet lys over Ekkodalshuset. (Og hilsner til Elly i tankerne)!

Rommen kan bestilles til forsendelse eller afhentning på hjemmesiden 

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler