Præstedammens faste brugere modstår følgerne af det dårlige vejr

Præstedammens faste brugere modstår følgerne af det dårlige vejr

Under den tiltagende vind, er der opstået modstrøm i Præstedammen, som dens faste brugere, Hr. og Fru And, heldigvis forstår at håndtere på bedste vis, når de i beskeden bølgehøjde tørner mod land for at modtage dagens ration af hvede.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler