Trist at Baptistkirken får lov til langsomt at forfalde

Trist at Baptistkirken får lov til langsomt at forfalde

Jeg bliver ked af det, når jeg i Svanekegade går forbi den gamle Baptistkirke, der ganske langsomt forfalder, og haven er et vildnis, som formentlig også er til gene for naboerne.

Vi mangler en lovgivning her i landet, der påbyder folk at vedligeholde deres ejendomme, og hvis de ikke vil det, søge at afhæde dem til anden.

Det er mange år siden, at en københavnsk "samler" købte Baptistkirken, da menigheden i Aakirkeby blev nedlagt. Siden er der intet sket. 

Ærgerligt for der var vistnok et konsortium, som ville have købt kirkebygningen og indrette boliger i den. Det havde da været betydeligt bedre, end at vi nu skal være passive vidner til et sørgerligt forfald.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler