Trafik- og parkeringskaos i Aakirkeby

Der var nærmest trafikkaos i Aakirkeby midt på formiddagen og frem til middag, formentlig på grund af konkurssalget hos RIE's. Der blev parkeret helt vanvittigt rundt omkring i de små gader, der har forbindelse til Torvet, og både lovlig og ulovlig parkering blev anvendt i rigt mål. Flere kørte vist rundt for at finde ledige p-pladser, så det øgede trafikken, der på tidspunkter var nærmest kaotisk.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler