Svanemøde udenfor Aakirkeby hver formiddag

Svanemøde udenfor Aakirkeby hver formiddag

Fotoet viser ti svaner til formiddagsmøde på en mark udenfor Aakirkeby. Det er ikke verdens skarpeste foto, da det er taget på god afstand med mobil og ud gennem en bilrude.

Hver formiddag i de seneste dage har man kunne se ti svaner, der holder møde på en mark på Rønnevej lige udenfor Aakirkeby. Flere gang har jeg set dem stå op ligesom om de diskuterer et eller andet, og efter de anstrengelser lægger de sig ned på den grønne mark og hviler ud.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler