Stemningsfyldt adventssøndag på Torvet i Julebyen

Foto: Mads Kristoffersen Det var næsten som sædvanlig 4. søndag i advent på AakirkeJULEby torv: der var stuvende fuldt af mennesker, voksne og børn, der dels købte de sidste julegaver, dels bare nød stemningen og alle de traditionelle tilbud.  Der var trængsel ved æble-skiveboden og ved uddelingen af jule-godter lige inden alle samledes til fællessang og hygge. En meget stemnigsfyldt, men kold eftermiddag. Mange glædede sig over, at der trods alt var faldet lidt se, som var med til at pynte op på en ellers lidt grå søndag.  

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler