Set fra Præstedammen holder flyttedag

Set fra Præstedammen holder flyttedag

Som tidligere nævnt overgår bloggen Set fra Præstedammen fra i dag kl. 12 til at være en del af den nye AakirkebyPortal www.aakirkeby.nu Den gamle blog vil blive stående urørt i en rum tid endnu, men min kollega på det nye projekt, Kim Bak, arbejder ihærdigt på at overflytte alle bloggens artikler til AakirkebyPortalen. Hvornår dette arbejde er tilendebragt kan jeg ikke sige. Mine kommende skriverier vil alle i fremtiden findes på aakirkeby.nu, hvor en af mulighederne bliver at læse Set fra Præstedammen eller artikler fra forenings- og forretningslivet samt fra de enkelte sogne i den gamle Aakirkeby Kommune. Med tiden er det Kim Baks og mit ønske, at når man vil vide noget nyt eller gammelt om Aakirkeby og omegn, så er stedet www.aakirkeby.nu På onsdag kl 19.00 præsenteres den nye portal på et møde i AakirkebyHalerne, arrangeret af AakirkeBYtinget. Her er alle velkomne. Nu takker jeg af og siger på forhåbentligt gensyn på den nye AakirkebyPortal: aakirkeby.nu

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler