RIE’s tømmes for varer ved konkurssalg i weekenden

Foto: Mads Kristoffersen Lørdag og søndag bliver der med garanti trængsel i og udenfor RIE’s på Torvet I Aakirkeby. Kurator, advokat Peter Vang medddeler, at der bliver holdt konkurssalg af varelageret med 60 procent rabat på alle varer. Advokatsekretær Daniella Thorsen oplyser, at man ikke kan benytte udstedte gavekort, som derfor må anses for at være blevet gjort værdiløse, da firmaet blev erklæret konkurs for et par uger siden. Der vil ikke være mulighed for at bytte eller returnere købte varer.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler