På lørdag gives 75 procent på konkurssalg

Bobestyrer Peter Vang meddeler i et opslag på webstedet bornholm.nu, at konkursudsalget i butik RIE’s på Torvet i Aakirkeby fortsætter på lørdag, hvor man tilbyder 75 procents rabat på de tilbageværende varer. Jeg har forsøgt via mail at få yderligere oplysninger om udsalget, men min henvendelser forbliver ubesvaret, formentlig man har travlt med udsalget. Udsalget på lørdag er fra kl. 9-14. Man startede med udsalg i den forgangne weekend, hvilket blev et kæmpe tilløbsstykke, men der blev ikke udsolgt, så ved håndskrevet opslag på butikken fortsatte man udsalget i går, mandag. Det var åbenbart ikke nok, så man har øget rabatten fra 60 til 75 procent på lørdag.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler