Østergade 18 i Aakirkeby fandt hurtigt nye ejere

Østergade 18 i Aakirkeby fandt hurtigt nye ejere

Østergade 18 i Aakirkeby (huset til højre på billedet) blev for nylig sat til salg af Danbolig i Nexø. Der gik ikke lang tid, før der på salgsskiltet stod ”solgt”. Den nyhed ville jeg gerne have bragt for længe siden, men også gerne suppleret med oplysninger om de nye ejere og beboere. Jeg lod via ejendomsmægleren gå bud til køberne, men de har ikke ønsket at medvirke. Så vidt jeg har forstået overtager de huset 1. februar og flytter derefter ind i huset, der er gennemrenoveret og i meget fin stand. Hvor de unge, der nu bor der flytter hen med deres lille søn, foreligger ikke oplyst.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler