Nyt vinsalg starter i denne måned i Aakirkeby

Nyt vinsalg starter i denne måned i Aakirkeby

På billedet ses vi, Ivar til venstre, jeg til højre foran porten til vinlageret. Der er endnu ikke noget skilt over porten. Jeg har bare leget lidt med fotoprogrammet. (Foto: Elly Bilenberg)

Da Elly og jeg solgte vores vinbutik i Aakirkeby var det vores håb, at butikken blev ført videre for at kunne betjene vores mange dejlige og hyggelige kunder.

Sådan gik det desværre ikke.

Jeg har følt et stort savn efter at vi stoppede, og det er blevet yderligere forstærket af, at den nye ejer valgte at flytte forretningen til Svaneke.

Mange har henvendt sig til mig og spurgt, hvor de nu skulle købe deres vin.

Min gode ven Ivar Bilenberg og jeg har derfor besluttet at opbygge en mindre vinhandel i de gamle lagerlokaler bag den gamle isenkrambutik på Torvet 16 i Aakirkeby, med indgang fra den grå port i Smedegade, overfor Kirkens Genbrug.

I første omgang vil den være baseret på forudbestillinger af de mest populære vine fra vores tidligere forretning, og vi vil langsomt udbygge tilbuddet til de kommende kunder og måske også være lagerførende i nogle af de mest populære flasker.

Salget af vine vil foregå på den måde, at man afgiver en bestilling pr. mail efter en på forhånd tilsendt tilbudsliste, og derefter vil vinene kunne afhentes og betales efter nærmere aftale.

Vi har nu klar, hvilke vine, vi tilbyder i første omgang. Ønsker du listen med disse tilbud tilsendt skal du inden lørdag den 8. februar sende mig en mail på wolff@wolff.dk (skriv venligst vintilbud i EMNE). Vinene vil derefter kunne afhentes på vores lageradresse.

DEL MEGET GERNE

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler