Konkursudsalget hos RIE's fortsætter i dag

Det lykkedes ikke lørdag og søndag at tømme butikken helt, da Advodan-advokaten Peter Vang lørdag og søndag holdt konkurssalg over varelageret i RIE's på Torvet i Aakirkeby. Derfor meddeltes det ved et håndskrevet opslag, at butikken ville holde åbent igen mandag fra kl. 11.  Der kom ikke helt så mange mennesker som lørdag og søndag, men er var da pænt med mennesker, da jeg var forbi kl. 11.30. Og det ser ud til, at der endnu er en del varer, som ikke har været igennem kasseapparatet.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler