Klapper i og klapper ad de danske håndbolddrenge

Klapper i og klapper ad de danske håndbolddrenge

Her på Set fra Præstedammen og den nye AakirkebyPortal vil vi ikke stå tilbage for andre medier, så vi må naturligvis også have de nye håndboldverdensmestre på forsiden. Derfir denne lille historie om en biting fra transmissionerne på fjernsynet:

På BT's web-nyheder stillede man læserne spørgsmålet, om det var ok, at det danske publikum BUHede af de norske spillere ved VM i håndbold. Jeg dristede mig til en kommentar om, at jeg ikke syntes, at det var fair - specielt ikke da det norske hold for første gang trådte ind på banen.

Det skulle jeg måske aldrig have gjort. Ikke fordi jeg fik ørerne i maskinen, men fordi det affødte så mange kommentarer og folk, der syntes godt om min mening, at det var lige ved at lægge min Facebook-profil ned.

Jeg fik næsten 400 reaktioner på indlægget, langt de fleste, der åbenbart syntes om min holdning.

Det er ti gange så mange, som jeg normalt får på et almindeligt opslag på Facebook, og det betyder, at alle de andre såkaldte notifikationer, jeg har fået, drukner. Så hvis nogen sidder og savner svar fra mig på et spørgsmål, så skyldes det, at jeg ikke orker at blade alle de mange kommentarer og “synes godt om”-tilkendegivelser.

I øvrigt konkluderer BT, at de fleste, der har reageret på deres spørgsmål, synes at BUHeriet er ok, mens mange er trætte af de truthorn, som en del blandt publikum er udstyret med.

Jeg er ikke nogen storforbruger af sport på TV endsige på diverse stadions, så jeg kan naturligvis være ligeglad med, hvordan publikum reagerer  på modstanderne, men jeg følger som regel Danmarks fodbold- og håndboldhold, når de er ude på store opgaver, og jeg har bemærket, specielt ved håndboldkampe, at publikum opfører sig efter min mening meget unfair overfor gæsterne.

Jeg er ikke blind for, at det samme sker i udlandet. Det er jo lige der, jeg synes, at vi danskere burde have overskud til at opføre os lidt mere civiliseret og foregå de andre lande med et godt eksempel.

Men på reaktioner, jeg har modtaget på mit lille skriv på BT’s webportal har jeg forstået, at jeg er galt afmarcheret og slet ikke forstår hele meningen med sporten og det at være fanatisk tilskuer.

Så jeg klapper i og klapper ad det danske håndboldlandshold, der gjorde det så glimrende i Herning og til stor gavn for Danmark

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler