Julen begynder tidligt i år - også ved Præstedammen, lad os kalde det vinterbelysning

Julen begynder tidligt i år - også ved Præstedammen, lad os kalde det vinterbelysning

-Er det ikke lidt tidligt at tænde julebelysningen? var der en, der spurgte, da jeg gik og baksede med at få lys på det hele. Jo, det er det da men der er mange, der er begyndt og se bare i Rønne, hvor det nærmest er et lyshav på Snellemark, Store Torv og Lille Torv.

Jeg tror, vi har godt af noget lys her i den mørke tid og har derfor valgt også at tænde det, der hidtil har været julebelysningen på vores hus. Og jeg vil også lade det brænde til en gang ind i det nye år, måske helt tilslutningen af februar.

Så må vi bare finde på et andet. Hvad med VINTERBELYSNIING.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler