Julelys på Sct. Peders Kirke

I denne mørke tid er det helt befriende og dejligt, når man mødes af lys. Sådan er det i byerne. Men det er endnu mere saliggørende, når man møder det ude på landet, fx på juleoplyste kirker. Således er der lyts på Sct. Peders Kirke i nogle af de mørke timer, sådan som man kan se det på Birger Bendtsen dejlige, dugfriske foto, taget i aftes til "Set fra Præstedammen.    

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler