Julehandelen i Brugsen har overhalet sidste års

Jeg har skrev et til supermarkederne i Aakirkeby for at høre om deres åbningstider i juledagene  og hvordan julehandelen er forløbet Brugsuddeler Allan Brogaard fortæller, at SuperBrugsen på Vesterbro holder lukket 24., 25.,  og 26. december samt 1. januar. Alle andre dage er der åbent fra 8 til 20. Så i dag kan man nå at hente forsyninger. Jeg mener, at Netto holder samme åbningstider som Brugsen, mens Spar at åbent alle dage, men lukker lidt tidligere juleaftensdag. Allan Brogaard fortæller, at julehandelen i år har overgået sidste års. Og det kunne man få et indtryk af i går, da flere kølediske i SuperBrugsen var ribbet for varer, hvilket fremgår af Mads Kristoffersens billede. COOPs butikker på Bornholm har oplevet en meget voldsom efterspørgsel efter flæskestege af Bornholmergrisen, men har ikke kunnet følge med. I Aakirkeby var der lidt varer af grisen tilbage, dog såvidt jeg kan se –ikke kamstege, som her op til jul er de mest efterspurgte.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler