Indre Mission indbyder til traditionel julefest

[caption id="attachment_5664" align="alignleft" width="300"] Palle Kure tegner og fortæller julens budskab[/caption] Fredag d. 28. december kl. 14:00 slås dørene op til den traditionelle julefest i Smedegade 33, Aakirkeby. Alle generationer mødes til sang og leg om juletræet og hygge ved bordene. I år vil Palle Kure  tegne og fortælle julens budskab. Julefesten arrangeres af Indre Mission i Aakirkeby og en række af de klubtilbud for børn og unge, der samles i huset. Alle er hjerteligt velkommen til at deltage.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler