ET ÅR MED PRÆSTEDAMMEN  - OG NU PÅ VEJ IND I AAKIRKEBY.NU

ET ÅR MED PRÆSTEDAMMEN - OG NU PÅ VEJ IND I AAKIRKEBY.NU

Når vi kommer om på den anden side af nytårsaften er det et år siden jeg besluttede at lave min blog. Så nu kalder jeg mig blogger. En af mine sønner synes, at jeg er for gammel til at kalde mig det, og det er ikke fordi jeg vil være ung med de unge, men det er jo blogger jeg er. Jeg er også pensionist, tidligere vinhandler og journalist. Jeg er glad for min blog. Jeg er glad for de mange, der hver dag besøger den og forhåbentlig glæder sig over, hvad de ser og læser. Jeg får i hvert fald rigtig mange tilkendegivelser fra folk, der føler glæde ved at følge med på Set fra Præstedammen. Jeg har fået uvurderlig hjælp fra mange, der forsyner mig med tips, og ikke mindst fra fotograf Mads Kristoffersen, der farer rundt til at muligt for at lave gode fotos fra forskellige begivenheder. Men jeg er også meget glad for, at Henning Kiilerich har meldt sig sm frivillig korrekturlæser og inspirator. I det nye år vil Set fra Præstedammen indgå i en større sammenhæng, når Kim Bak og jeg realiserer vores drøm om at lave en samlende Aakirkeby-Portal under www.aakirkeby.nu. Det er så heldigt, at AakirkeBYtinget er med på ideen, og der holdes et møde i AakirkebyHallerne den 9. januar, hvor vi vil præsentere portalen, og hvor alle interesserede fra hele det gamle Aakirkeby kommuneområde er meget velkomne. Indtil da tak for i år og GODT NYTÅR.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler