Det tynder ud i den sne der faldt i aftes

Det tynder ud i den sne der faldt i aftes

Her til morgen virker det mildt, men temperaturen er på frysepunktet og næsten ingen vind. I aftes faldt 5-6 centimeter sne, som blev liggende her indtil morgen, hvor det ser ud som om det tynder ud i det hvide.

Men de kommende dage bliver det køligere med dagsfrost – i hvert fald her på Midtbornholm.

Efter weekenden tiltager temperaturerne til få plusgrader, men så begynder det at blæse, forudser DMI.

 

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler