Den sidste dans om årets træ på Torvet i Julebyen

Foto: Mads Kristoffersen Der var mødt et halvt hundrede mennesker til det efterhånden traditionelle ”afdansning” omkring det store, flotte juletræ  i AakirkeJULEby i formiddag. Ført an af formanden for borger-foreningen, Robert Johnsen, blev der sunget en række julesange og gået omkring juletræet. Der var gløgg og småkager til de voksne og godteposer til børnene. Det fugtige let tågede vejr gjorde sikkert, at en del foretak at blive hjemme og julehygge. Selv om den sidste dans omkring træet på Torvet også plejer at være rigtig hyggelig.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler