Demonstrerer muskler til at komme videre

Foto: Mads Kristoffersen Aakirkeby mangler ikke opbakning fra lokalbefolkningen, og det meste af byen står samlet om at arbejde for, at der efter jul også kommer liv i forretningerne på Torvet, selv om der har været flere triste meddelelser her lige før julehandelen. Som noget nyt har SYTE i år på Torvet opsat et skilt over de mange virksomheder og privatpersoner, som bakker op omkring AakirkeJULEby. Det er vel dels for at takke støtterne, dels for at vise, at man har muskler til at modstå den kriseagtige stemning, som ville have ramt enhver anden by i samme situation.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler