Bidende koldt ved Præstedammen

Bidende koldt ved Præstedammen

DMI skriver nu kl. 8, at det er 2 graders frost i Aakirkeby. På mit termometer her ved Præstedammen er der fire graders frost, og det er bidende koldt. DMI skriver også, at de to grader føles som minus 8.

Nå, men ænderne i dammen og småfuglene skal jo have noget spise, så man må klæde sig godt på.

Og så er det hvidt derude. Der er faldet en mindre mængde sne i nat, men det ser da nydeligt ud.

Trafikanter skal passe på for der er steder, hvor vejene er meget glatte, eller i de tilfælde, hvor der er blevet saltet måske lidt fedtede. 

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler