Amalia og Line åbner filippinsk massageklinik overfor Aa Kirke

Amalia og Line åbner filippinsk massageklinik overfor Aa Kirke

Jeg ved egentlig ikke, hvad filippinsk massage er. Men har googlet det og set, at det skulle være noget, der blødgør og lindrer smerter i musklerne.

To kvinder, Amalia og Line har sat en plakat op i vinduet til den tidligere fodklinik i Storegade, lige overfor Aa Kirke, hvorpå de reklamerer med, at de snart åbner en massageklinik, hvor de lover at ville lindre de kommende klienters muskelsmerter.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler