Aakirkebys idylliske torv er blevet endnu mere hyggeligt

Aakirkebys idylliske torv er blevet endnu mere hyggeligt

Det nye naturtorv bliver mere og mere naturligt at skue, efterhånden som beplantningen med vilde planter og buske samt træer gror til og får rodfæste. Efter at der er blevet lavet dræn i hullet ned til grundfjeldet, er også dette blevet ganske nydeligt med en del vilde planter. Så nu må man - efter min mening - gerne snart fjerne afspærringen, der jo ikke ligefrem pynter.

Der er stadig plads til kræmmerne, der er begyndt at indtage det øvrige torverum hver tirsdag og torsdag. Jeg ved ikke, om de har haft travlt, kræmmerne, men de har i hvert fald ikke kunnet klage over vejret her i juni. Og jeg synes da også, at der har været en del mennesker på Naturtorvet på markedsdagene, når jeg har haft min gang forbi. Billedet er  fra i dag, tirsdag, hvor jeg mener at kunne se, at en del kræmmere allerede havde pakket eller var i gang ned.

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler