Aa Kirke i et helt andet lys end sædvanlig

Forleden kom jeg sidst på eftermiddag kørende ad Storegade på vej hjem fra et besøg i Rønne. På venstre hånd ligger jo Aa Kirke med sit charmerende udseende og tvillingstårnet. Det så ud som om der var blevet sat projektører på kirken. Men det var nu bare en meget smuk oplysning, skabt fra naturens side. Vinterhimmelen og solen faldt således på en helt speciel måde, fik mig til at se kirken i et helt andet lys. I bogstaveligste forstand. Så jeg stoppede op og var heldig at tage nogle billeder, der gengiver min oplevelse

Set fra Præstedammen

Mit navn er Søren Randbøll Wolff. Jeg er født i Roskilde i 1943, men flyttede nærmest ufrivilligt til Bornholm 1961 for at blive journalistelev på Bornholmeren, en avis, der desværre ikke eksisterer mere.

JEG SKULLE bare være på Bornholm i højst tre år. Bortset fra militærtjeneste har jeg boet på øen siden, først i mange år i Rønne, nu i Aakirkeby – Bornholms navle!

Min opfattelse er, at stort set alt, hvad jeg oplever, ser og erfarer, skal frem til en større kreds end inden for hjemmet fire vægge her ved Præstedammen.


Nyeste artikler